Zápis ze chůze je ve složce ke stažení.

info

22.02.2022

Dobrý den, přátelé, kamarádi.

Obracím se na naší širokou členskou základnu s několika prosbami.

 

2.4 se bude konat na Písnici Memoriál Honzy Micky a létat se bude pouze s Vosami. Kdyby se našel někdo kdo by na místě mohl pomoci budu rád, ale raději přijeďte létat :-D

 

28.5. se bude konat Dětský modelářský den na Sobínce, kdo by chtěl létat v komentovaných ukázkách tak se může registrovat  zde https://www.detsky-den.info/p/registrace.html

Kdo by chtěl i jen vystavit modely na stojánku, stačí mi napsat email. Také budeme potřebovat i nějakou pomoc s organizováním aut na parkovišti,  kontrolou odpadkových košů, obsluhou nějakých stánků, odměny, modelaření a pod.

Pokud kdokoliv z členů může pomoci nějakými drobnými firemními předměty na odměny či finančním darem s možností darovací smlouvy pro náš  klub na odpočet z DP budu rád. Je spousta věcí co se bez peněz nedá zařídit.

 

Od 8.8.do 12.8 jsem chtěl na Sobínce udělat pro děti příměstský tábor a zatím jsem na to sám. Nenajde se někdo kdo by aspoň jeden dva dny byl na letišti za mě mezi 9-15 h? Počet dětí cca 6, nebyl by to tábor od Hobbycentra, ale za náš klub, tábor by se zařadil do kalendáře akcí a byl by i krytý pojistkou od Svazu modelářů.

Hezké letové dny a děkuji za přečtení.

Tomáš Navrátil

 

 



« zpět na aktuality